منتديات المصطبة


لَاننآ نعشق آلتميز و آلمميزين يشرفنآ آنضمآمك معنآ في منتديات المصطبة


وتذكر آن منتديات المصطبة تريدك مختلفآ .. تفكيرآ .. وثقآفةً .. وتذوقآ .. فآلجميع هنآ مختلفون ..


نحن ( نهذب ) آلمكآن ، حتى ( نرسم ) آلزمآن !!


لكي تستطيع آن تتحفنآ [ بمشآركآتك وموآضيعك ].. سجل معنا توآجدك و كن من آلمميزين

شاطر
اذهب الى الأسفل
avatar
ناعسة
مشرفة
مشرفة
رقم العضوية : 52
عدد الرسائل : 248
الثور انثى التِنِّين
تاريخ التسجيل : 24/02/2008

default برام الارز

في الثلاثاء 07 أغسطس 2012, 02:00
برام الارز
عشان تعمليه ويطلع ناجح ورائع لازم تنقعيه بعد ما تغسليه
حوالى ساعة فى ماية وبعدين تصفيه من الماية تحطى عليه اللبن وتسبيه قبل مايدخل
الفرن كمان نصف ساعة يلا بينا نقول مكوناته ونشوف الصور
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

{1}رز تلتين البرام
{2}لبن يكفى الكمية اللى هتعمليها
{3}معلقة قشطة وممكن معلقة سمن بلدى
{4}نصف معلقة ملح صغيرة

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

زى ماقلت نغسل الرز وننقعه ساعة فى الماية
وبعدين نحط عليه اللبن ونسيبه شوية
ونضيف شوية ماية لازم عشان اللبن مايفرش ويوقع فى الفرن
ونضيف الملح ونقلب ونظبط الماية تغطيه نشوف الصور

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

الرز مغسول ومنقوع وتلتين البرام
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
شايفين اللبن لحد فين ونحط معلقة القشطةبالشكل دة

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

ونزود شوية ماية والملح ويبقى مغطى الرز كدة

وبعدين على الفرن على طووووووول
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

بوصى منظرة فى الفرن اول ما يطلع نضفله معلقة السمن

ونغطى وشه على طول عشان يفضل طرى
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
واخيرا يتقدم وبالف هنا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الرجوع الى أعلى الصفحة
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى