- فاطمةمصطباوى جديد
- رقم العضوية : 81
عدد الرسائل : 6
تاريخ التسجيل : 03/06/2009
الكوسه بالبشاميل
الأربعاء 09 سبتمبر 2009, 22:32
الكوسه بالبشاميل
1 كيلو كوسه
لحم مفروم معصج
ملح فلفل واى بهارات مفضله
طريقتى فى عملها تختلف عن البعض لكن بالنسبه لى دى افضل طريقه لعمل صينيه الكوسه
نجهز الكوسه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
اضعها هكذا فى طاسه عالنار واستمر فى تقليبها الى ان ينزل ماؤها
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
اضيف التوابل واقلب
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
بضيف المفروم المعصج مسبقا
واقلب الخليط
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
اضيف ملعقتان من البشاميل المجهز مسبقا واقلب
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
اضع الخليط فى صينيه واضيف كوب ونصف من البشاميل اللى حضرته واوزعه على وجه الصينيه وادخلها الفرن نصف ساعه تقريبا واحمر وجهها وده شكلها
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
اتمنى تعجبكن
1 كيلو كوسه
لحم مفروم معصج
ملح فلفل واى بهارات مفضله
طريقتى فى عملها تختلف عن البعض لكن بالنسبه لى دى افضل طريقه لعمل صينيه الكوسه
نجهز الكوسه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
اضعها هكذا فى طاسه عالنار واستمر فى تقليبها الى ان ينزل ماؤها
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
اضيف التوابل واقلب
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
بضيف المفروم المعصج مسبقا
واقلب الخليط
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
اضيف ملعقتان من البشاميل المجهز مسبقا واقلب
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
اضع الخليط فى صينيه واضيف كوب ونصف من البشاميل اللى حضرته واوزعه على وجه الصينيه وادخلها الفرن نصف ساعه تقريبا واحمر وجهها وده شكلها
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
اتمنى تعجبكن
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى