- ناعسةمشرفة
- رقم العضوية : 52
عدد الرسائل : 248
تاريخ التسجيل : 24/02/2008
برام الرز باللحمة
الثلاثاء 07 أغسطس 2012, 01:49
برام الرز باللحمة
اغسل الرز وانقعه يكون نصف البرام
اجيب اللحمة واقطعها مكعبات صغيرة واشوحها فى حتة سمن بلدى واغطى عليها على الهادى واحطلها فلفل اسود وملح وبعدين احضر البرام وافرد فيه شوية رز زى كدة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبعدين اقلب اللحمة مع الرز وانزلهم فى البرام واحط عليهم اللين واهم حاجة اكتر الفلفل الاسود بخلى الطعم رائع
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ويدخل الفرن لحد مايشرب الللبن ووشه يحمر اوطى النار شوية عشان يستوى على الهادى وبعد السوا واول مايخرج احط ملعة سمن بلدى واغطى وشه
اغسل الرز وانقعه يكون نصف البرام
اجيب اللحمة واقطعها مكعبات صغيرة واشوحها فى حتة سمن بلدى واغطى عليها على الهادى واحطلها فلفل اسود وملح وبعدين احضر البرام وافرد فيه شوية رز زى كدة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبعدين اقلب اللحمة مع الرز وانزلهم فى البرام واحط عليهم اللين واهم حاجة اكتر الفلفل الاسود بخلى الطعم رائع
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ويدخل الفرن لحد مايشرب الللبن ووشه يحمر اوطى النار شوية عشان يستوى على الهادى وبعد السوا واول مايخرج احط ملعة سمن بلدى واغطى وشه
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى