منتديات المصطبة
القلقاس 10610

لَاننآ نعشق آلتميز و آلمميزين يشرفنآ آنضمآمك معنآ في منتديات المصطبة


وتذكر آن منتديات المصطبة تريدك مختلفآ .. تفكيرآ .. وثقآفةً .. وتذوقآ .. فآلجميع هنآ مختلفون ..


نحن ( نهذب ) آلمكآن ، حتى ( نرسم ) آلزمآن !!


لكي تستطيع آن تتحفنآ [ بمشآركآتك وموآضيعك ].. سجل معنا توآجدك و كن من آلمميزين

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

منتديات المصطبة
القلقاس 10610

لَاننآ نعشق آلتميز و آلمميزين يشرفنآ آنضمآمك معنآ في منتديات المصطبة


وتذكر آن منتديات المصطبة تريدك مختلفآ .. تفكيرآ .. وثقآفةً .. وتذوقآ .. فآلجميع هنآ مختلفون ..


نحن ( نهذب ) آلمكآن ، حتى ( نرسم ) آلزمآن !!


لكي تستطيع آن تتحفنآ [ بمشآركآتك وموآضيعك ].. سجل معنا توآجدك و كن من آلمميزين
منتديات المصطبة
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

اذهب الى الأسفل
ناعسة
ناعسة
مشرفة
مشرفة
رقم العضوية : 52
عدد الرسائل : 248
الثور انثى التِنِّين
تاريخ التسجيل : 24/02/2008

القلقاس Empty القلقاس

الثلاثاء 07 أغسطس 2012, 01:53
القلقاس

بقطعه مكعبات ومبغسلوش عشان المزلقة بتاعته بمسحه الاول بقماشة نضيفة قبل التطيع وبعدين اقطعه مكعبات صغيرة لحد مااخلص كمية القلقاس اشوحها فى معلقة سمنة واشيل الزيادة فى كيس فى الفريزر لمرة تانية واستخدم اللى بقيته للطبخ بعد التشويح انزل عليه الشوربة واسبها تدخل فى السوا اكون جهزت كزبرة خضراء وسلق وضربتهم فى الخلاط واصوبهم على القلقاس واسيب شوية اقشر كام فص توم واقليهم فى طاسة بمعلقة سمن بلدى وبعد تتقلى اصب عليها شوية الخضرة الباقية فى الخلاط واصوبها على القاس ولما تغلى افضيهم فى برام واحط عليهم قطع اللحمة المسلوقة وادخلهم الفرن ياخدو سوا شوية ويتحمر وشه وتدوقى الذ قلقاس

منقوول
الرجوع الى أعلى الصفحة
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى