منتديات المصطبة
طريقه عمل العجة المصرية 10610

لَاننآ نعشق آلتميز و آلمميزين يشرفنآ آنضمآمك معنآ في منتديات المصطبة


وتذكر آن منتديات المصطبة تريدك مختلفآ .. تفكيرآ .. وثقآفةً .. وتذوقآ .. فآلجميع هنآ مختلفون ..


نحن ( نهذب ) آلمكآن ، حتى ( نرسم ) آلزمآن !!


لكي تستطيع آن تتحفنآ [ بمشآركآتك وموآضيعك ].. سجل معنا توآجدك و كن من آلمميزين

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

منتديات المصطبة
طريقه عمل العجة المصرية 10610

لَاننآ نعشق آلتميز و آلمميزين يشرفنآ آنضمآمك معنآ في منتديات المصطبة


وتذكر آن منتديات المصطبة تريدك مختلفآ .. تفكيرآ .. وثقآفةً .. وتذوقآ .. فآلجميع هنآ مختلفون ..


نحن ( نهذب ) آلمكآن ، حتى ( نرسم ) آلزمآن !!


لكي تستطيع آن تتحفنآ [ بمشآركآتك وموآضيعك ].. سجل معنا توآجدك و كن من آلمميزين
منتديات المصطبة
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

اذهب الى الأسفل
ناعسة
ناعسة
مشرفة
مشرفة
رقم العضوية : 52
عدد الرسائل : 248
الثور انثى التِنِّين
تاريخ التسجيل : 24/02/2008

طريقه عمل العجة المصرية Empty طريقه عمل العجة المصرية

الثلاثاء 18 أكتوبر 2011, 23:05
المقادير

كيلو بصل
10 بيضات
1 ربطه كسبرة - 1 ربطة بقدونس
2 كوب دقيق او اكتر حسب العجينه
1 حبه فلفل اخضر
زيت لتحمير البصل
ملح وفلفل وكمون ومعلقه بيكنج بودر او كربوناته

الطريقه
نقطع البصل بالطريقه دى

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

وبعدين نضع عليه شويه زيت ونحطوا على النار لحد ما يتحمر بالشكل ده
لونها دهبى يعنى

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

ونصفى منها الزيت الزياده فى الصنيه اللى هنحط فيها العجه ذى كده
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

ونكون محضرين الخضار ومتقطع ذى كده

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ونروح حطين الخضار على البصل ذى كده ونقلبوا بالبصل ونسيبوا يبرد
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
واول ما يبرد البصل نكسر عليه البيض ذى كده ونحط الملح والفلفل والكمون
والبيكنج بودر ونقلبهم كويس

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

بعد ما قلبنا البيض والبصل والخضار والملح والفلفل والكمون والبيكنج بودر
نحط عليهم الدقيق حسب العجينه ونقلبهم لحد ما تبقى بالشكل ده
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبالزيت اللى كنا حطينوا فى الصنيه هتلقيه طلع فوق الوش شويه نروح دهنين باقى الصنيه بيه وندخلها الفرن متوسطه الحرارة ونختبرها بسكين لو استوت نخرجها على طول وبتكون كده
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


وبالف هنا وشفا





[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الرجوع الى أعلى الصفحة
مواضيع مماثلة
    صلاحيات هذا المنتدى:
    لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى