منتديات المصطبة
العجة المصرية ،، وبالصووووووووور 10610

لَاننآ نعشق آلتميز و آلمميزين يشرفنآ آنضمآمك معنآ في منتديات المصطبة


وتذكر آن منتديات المصطبة تريدك مختلفآ .. تفكيرآ .. وثقآفةً .. وتذوقآ .. فآلجميع هنآ مختلفون ..


نحن ( نهذب ) آلمكآن ، حتى ( نرسم ) آلزمآن !!


لكي تستطيع آن تتحفنآ [ بمشآركآتك وموآضيعك ].. سجل معنا توآجدك و كن من آلمميزين

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

منتديات المصطبة
العجة المصرية ،، وبالصووووووووور 10610

لَاننآ نعشق آلتميز و آلمميزين يشرفنآ آنضمآمك معنآ في منتديات المصطبة


وتذكر آن منتديات المصطبة تريدك مختلفآ .. تفكيرآ .. وثقآفةً .. وتذوقآ .. فآلجميع هنآ مختلفون ..


نحن ( نهذب ) آلمكآن ، حتى ( نرسم ) آلزمآن !!


لكي تستطيع آن تتحفنآ [ بمشآركآتك وموآضيعك ].. سجل معنا توآجدك و كن من آلمميزين
منتديات المصطبة
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

اذهب الى الأسفل
ناعسة
ناعسة
مشرفة
مشرفة
رقم العضوية : 52
عدد الرسائل : 248
الثور انثى التِنِّين
تاريخ التسجيل : 24/02/2008

العجة المصرية ،، وبالصووووووووور Empty العجة المصرية ،، وبالصووووووووور

الجمعة 21 أكتوبر 2011, 19:14
:::المكونات:::

6 بيضات
1 بصلة كبيرة مفرومة او متخرطة مربعات صغيرة
3 طماطم كبيرة مقطعة مكعبات
حزمة بقدونس مفرومة
قرن فلفل اخضر مقطع صغير
3 م.ك دقيق كبيرة مرتفعة
فلفل أسمر + ملح + 1م.ص نعناع ناشف + ذرة كربوناتو او نص ملعقة بيكينج باودر


:::الطريقة:::

نحط شوية زيت كتير نسبيا يعني حوالي ربع كباية وزيادة شوية
ونضع البصل لما يدبل انزل الفلفل ولما البصل يصفر لونه انزل الطماطم، وارش فلفل أسمر

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

وهنا لما نزلت الفلفل

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

وبعدين هنا حطيت الطماطم + الفلفل الاسمر واسيب الخليط يتسبك كويس واهرس الطاطم بالملعقة عادي من وقت للتاني

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


لما يتسبك الخليط اضع البقدونس مباشرة + النعناع الناشف واضبط الملح كويس
لاني مش هاعرف اضبطه تاني ، واطفي فورا النار مش اخلي البقدونس يستوى
نهائيا
وارش اول ملعقة دقيق واقلب والتانية واقلب وهكذا لحد ما اخلص الدقيق ويتماسك الخليط
واخفق البيض برشة فلفل اسمر + الكربوناتو او البيكينج باودر كويس قوي
واضيفه برضه للخليط واقلبه كويس لحد ما الخليط يتجاااااااانس يبقى شكله كده

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

احضر الصينية وادهنها زيت وارش عليها دقيق ، احضرها زي صينية الكيك بالضبط
وافرغ فيها الخليط

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


بعدين دخلتها الفرن تستوي، واختبرها بعود خشب او طرف السكين مثل الكيك
بالضبببببط وهترتفع معايا، لما تستوي اشغل الشواية من فوق تديها بس لون
بسيط واطفي عليها

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

وتقطعيها مربعات والف هنا [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


استاااااااااهل التقييم ولا مش اتساهله [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

منقوول

لاجل عيونكم



الرجوع الى أعلى الصفحة
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى